Duurzame gedachte

PlanToys Kindermuseum

Het kindermuseum laat de fascinerende geschiedenis van het speelgoed zien. Jaarlijks bezoeken meer dan 10.000 kinderen het museum en daar zijn wij stiekem heel erg trots op. Ze leren op een educatieve en leuke manier over de natuur, de maatschappij en het milieu.

Kindermuseum |PlanToys Nederland

Een betere wereld begint bij onze kinderen, zij zijn de toekomst. In ons museum kunnen ze op een speelse wijze leren over ons speelgoed en een duurzame toekomst.

Herbebossingsprogramma | PlanToys Nederland

Herbebossingsprogramma

Door onze samenwerking met de Plan Group kunnen we jaarlijks het PlanLoves the Forest programma uitvoeren. In de afgelopen jaar hebben we meer dan 40.000 planten en bomen geplant in de Chiyaphum regio. Samen bedekken deze planten en bomen ruim 2000 hectare grond en zorgen zo voor zuurstof en het absorberen van CO2.

Kinderen en de Gemeenschap club

Dit project geeft de kinderen de kans om deel te nemen aan allerlei verrijkende activiteiten tijdens de schoolvakanties en op de Thaise dag van het kind in januari. Het is een ontzettend nuttig programma voor de kinderen van PlanToys medewerkers en natuurlijk de kinderen van de omliggende gemeenschappen.

Kinderen en de Gemeenschap programma | PlanToys Nederland
Thuiszitten tijdens een schoolvakantie is nooit goed voor de ontwikkeling van een kind. Daarom kunnen ze bij ons met allerlei activiteiten, hun hart ophalen.
Sarnsaeng-Arun Culture & Evironmental Foundation | PlanToys Nederland

Sarnsaeng-Arun Culture & Evironmental Foundation

De stichting bestaat uit een openbare bibliotheek, een park, een hermitage en een magazine dat allerlei gezondheids- en lifestyleproblemen behandeld.

‘Mom-made Toys’ project

‘Mom-made Toys’ is waar PlanToys, LOWE (Thailand), ontwerpers, engineers, academische kinderspecialisten en moeders van kinderen met beperkingen samenwerken om speelgoed te ontwerpen van de volgende drie beperkingen: Autisme, Hersenverlamming en een Visuele beperking.

Mom made Toys | PlanToys Nederland